Forårsklar!

Oprettet d.

Forårsklar!
Forårsklar!

Vær klar til foråret med de nye glade farver.

 

Pretty Peach og Cheerful Cherry fra Jeanne D'arc Living Vintage Paint lander i webshoppen meget snart.

Begge farver signalerer forår og efter en lang vinter bliver det dejligt at det hele blomstrer igen. Du kan også få dine DIY-projekter til at blomstre med de nye farver. Man kan næsten dufte foråret bare ved at kigge på farverne :)

 

Pretty Peach er ferskenfarvet, orange agtig og lige til at spise. Jeg forestiller mig allerede et konsolbord i Pretty Peach med guldkanter og flot guldmønster malet efter stencil. 

Cheerful Cherry er violet, lilla, kirsebærfarvet. Lækker ny nuance fra Vintage Paint. Med en enkelt væg i den farve i hjemmet, er det umuligt at være i dårligt humør eller bekymret. Man kan ikke andet end at være glad, når man omgiver sig med glade farver.

 

Mange nye træornamenter fra Woodwill

Der er også en del flere træornamenter på vej. 

Sæt dem på møbler, døre og vægge og skab lidt stuk stemning. De kan både males i samme farve som underlaget som en diskret og stilfuld detalje - eventuelt med lidt farvet voks for effekt. Eller de kan males i en anden nuance for at fremhæve det flotte mønster.

Vidste du: Ornamenterne fra Woodwill bliver bøjelige, når de opvarmes. Det betyder, at de kan sættes på selvom det er rundt om kanten på et bord. Varm dem op med en føntørre til de bliver fleksible og kan placeres og limes fast.

 

Hurra! Nu starter sæsonen endelig for at male vægge, møbler og interiør og fransklandstil.dk er så klar!

Jeg har en boblende glæde over at komme i gang med alle de nye projekter med nye farver, nye ornamenter og 1.000 nye idéer. Hvis du har det på samme måde, håber jeg du kigger forbi og får inspiration. Jeg håber også, at du vil lægge nogle af dine projekter på vores Instagram eller Facebook profil fransklandstildk. Det er du meget velkommen til.

Husk at følge fransklandstil på facebook og Instagram.

 

Glade forårs hilsner

Charlotte, fransklandstil.dk