Nye Vintage farver

Oprettet d.

Nye Vintage farver
Nye Vintage farver
Nye Vintage farver

3 nye farver fra Vintage Paint lander snart i webshoppen.

Vi er glade for at kunne annoncere, at der snart lander tre fantastiske nye farver i vores webshop. Disse farver er perfekte til at give dit møbel eller interiør et nyt udseende. Vi præsenterer stolt: 'Lavish Lime', 'Marvellous Mustard' og 'Amazing Ash'.

'Lavish Lime' er en smuk grøn farve, der minder om modne avocadoer. Denne farve vil tilføje et flot og naturligt udseende til dine møbler og interiør. Den vil også være perfekt til at skabe kontrast på vægge.

'Marvellous Mustard' er en nøjagtig beskrivelse af denne farve, der minder om krydret sennep. Denne farve vil tilføje varme og karakter til ethvert rum. Den er perfekt til at skabe et hyggeligt og indbydende miljø.

'Amazing Ash' er en dyb og mørk askegrå farve, der næsten kan forveksles med sort. Denne farve er perfekt til at skabe drama og elegance i dit hjem. Brug den som en accentfarve på dine vægge eller til at tilføje et sofistikeret touch til dine møbler og interiør.

Vintage Paint kalkmaling er nem at arbejde med. Den bæredygtige maling har en EU-miljøcertificering og indeholder ingen giftstoffer. Du kan være sikker på, at du investerer i et produkt, der er godt for både dig og miljøet.

Du kan bestille disse fantastiske farver fra næste uge i vores webshop. Vi tilbyder også små og praktiske bøtter, så du kan bruge farverne til mindre projekter.

Læg endelig resultaterne af jeres projekter på vores Instagram, så flere kan få glæde og inspiration af mulighederne for at skabe magi i hjemmet med Vintage Paint. 

Mange kolde februar hilsner

Charlotte
fransklandstil.dk